Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 posta biricik kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

 örgünın eş merdivenlerinin yangın ve gayrı ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı mümkün.

Hatta, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Hileışdataş merkezi, sinema, meslek, şifahane üzere toplanmış hayat alanlarında yangın kapısı kullanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimlik, otel üzere binalarda da müstacel çıkış bapları yangın anında kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise yer sarsıntısı kabilinden durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belirli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) muayyen durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faziletli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşantı kurtarmaktadır.

Binanın sineinden zirya selim nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif zıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çısoy dumanın ve mualla ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın kapıları kabil bina emniyetliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Çıkış mesafelerinin bapdan alındığı yapı yararlanma sınıflarında, bir koridor mideindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, yağmurlama sistemi olmayan örgülarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan yangın kapısı strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Report this wiki page